Τρόποι Πληρωμής

1. Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα:

Στην διαδικασία αυτή, η www.elegance.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της.

Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Πιστωτικής Κάρτας, η www.elegance.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του www.elegance.gr πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης και με πιστωτικές κάρτες VISA και MASTERCARD.

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Eurobank η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της www.elegance.gr.

2. Με Paypal:
Το PayPal σας επιτρέπει να πληρώσετε απευθείας και κρυπτογραφεί αυτόματα τα απόρρητα δεδομένα χρησιμοποιώντας τις καλύτερες τεχνολογίες της αγοράς.

3. Με αντικαταβολή (μόνο εντός Ελλάδας):

Μπορείτε να πληρώσετε τον διακομιστή της courier με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας. Για αποστολές με αντικαταβολή η χρέωση είναι 5 ευρώ με παράδοση μέσα σε 2-4 εργάσιμες ημέρες. ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για αγορές άνω των 50 ευρώ

4. Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:
Αν επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση, επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail για να δεσμεύσουμε τα προϊόντα που παραγγείλατε.
e-mail: info@elegance.gr
Φαξ: 2310 888188
Eurobank: 0026 0203 810201 260582

Στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας θα γράψετε το Ονοματεπώνυμο και τον αριθμό της παραγγελίας και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο.
Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε δύο ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.
Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη.

Το καλάθι μου

(0 Προϊόντα)
Το καλάθι σας είναι άδειο